SINTHAI's The House 2 1-Click Bonuses!

Tired of sifting through the feeds and collecting the bonuses?

Get Game Feed!

 via SINTHAI's The House 2

 via SINTHAI's The House 2

 via SINTHAI's The House 2

 

Grab Bonuses!

Tick Bonus Clicked!

Tick Bonus Clicked!

Tick Bonus Clicked!

Tick Bonus Clicked!

Tick Bonus Clicked!

Tick Bonus Clicked!

Tick Bonus Clicked!

Tick Bonus Clicked!

 

Need more SINTHAI's The House 2 Friends?

SINTHAI's The House 2

TheHouse 2 is the sequel to The House 1 scary point and click game from Sinthai Studiı. The legend has it that there is a house in a small town that has been closed and left empty for decades.

Discussions

Sort by: Hot · Recent · Popular
12-em-plusadd post
Topics Views Replies
Currently there isn't any discussion here. Be the first one to start one!

Recent News

Web Results

Blog Results

Apr 20

The House 2 - Walkthrough, Tips, Review - Jay is games

It's been 5 years, and now Sinthai Boonmaitree (xin) has finally created a sequel, The House 2. Dare you enter the mind of this talented Thai flash designer? Oh, heck yeah! Once again you are confronted with an abandoned ...

Sep 25

TIPS BERMAIN SHINTAI THE HOUSE ~ LUKMAN HD

"Sinthai's The House"? Game apatuh? Itu lah yang di maksud admin,game yang menguji nyali.. hehe^^.Game nya sih menurut admin tidak menyeramkan,tetapi bikin kaget .. Bagi yang lemah jantung dan memiliki penyakit yang ... lebih suka yang halloween.. dan yang terakhir nih, The House 2,2010.. yang ini berisikan 5 stage (5round/5tempat dan ada bonus tertentu di setiap loading..wkwk ) .. lah silahkan dimainkan aja,kalau penasaran banget! .... facebook search ...

Feb 19

Welcome, OTAKU!!!!: cheat game sinthai the house 1 video!

tau kan game sinthai the house? websitenya http://www.sinthaistudio.com/thehouse trs pilih yg the house 1. buat yang mau cheatnya, nih ada videonya. oh iya, boleh saran ya, mending pake webcam sama speaker on pake ...

Feb 22

Welcome, OTAKU!!!!: foto2 hantu di SinThai the House 2

foto2 hantu di SinThai the House 2. inget game yang waktu itu kukasih kan? sinthai the house? maaf waktu itu videonya blm bisa upload. btw ni ada beberapa foto hantu sinthai the house 2, maaf dikit, selamat menikmati :).